• Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

Schilder Oirschot

Zoekt u een professionele schilder in Oirschot, die zorgt voor een prachtige makeover van uw pand? Branka Schilderwerken helpt u dan graag verder. We hebben een team aan specialisten die er graag voor zorgen dat u straks een huis heeft waarvan u mag genieten dat u er woont. Ook voor bedrijfspanden kunnen wij worden ingeschakeld. Daarbij zijn we gespecialiseerd op het gebied van monumenten en villa’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het laten behangen van uw muren met glasvezel of glasvlies en behoort ook latex spuitwerk tot de opties. Onze professionals weten precies hoe het werk van een schilder in de regio Oirschot het beste uitgevoerd kan worden.

Het schildersbedrijf voor Oirschot

Heeft u schilderwerken in Oirschot die u bij voorkeur door een professional uit wilt laten voeren? Neem dan contact op met Branka Schilderwerken, de schilder voor de regio Oirschot. We gebruiken verf van het topmerk Sikkens, om er zo voor te zorgen dat het schilderwerk er goed uit komt te zien. Wellicht heeft u kozijnen die al geruime tijd geen onderhoud meer hebben meegemaakt. De kwaliteit gaat dan sterk achteruit. In het ergste geval kan het zelfs nodig zijn om uw kozijnen helemaal te vervangen. Dat wilt u toch ook voorkomen? Wij zorgen er met een mooie, verse laag verf voor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien. We komen dan eerst bij u langs voor het uitvoeren van een technische analyse, aan de hand waarvan wij een offerte voor u opstellen.

Een schilder in de regio Oirschot

Als schildersbedrijf voor Oirschot staan we klaar om elk monument of villa te schilderen, of om hier onderhoud aan te plegen. Wat is er nou beter voor uw interieur dan een mooie laag nieuwe verf op de muur? Dit dan ook nog eens in een kleur die perfect aansluit op uw persoonlijke smaak? We helpen u hier natuurlijk bij. Neem hiervoor contact met ons op om al uw wensen met ons door te nemen. We staan altijd klaar om te helpen met het maken van een keuze voor de beste kleur, maar ook om een tijd met u af te spreken waarop we als schildersbedrijf voor Oirschot bij u langs komen om aan de slag te gaan.

CONTACT

Branka Schilderwerken

Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

06 - 123 33 608

Meer info

BTW: NL 1413.49.025.B03
KVK: 69080372
Bank: NL05KNAB0257458379