• Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

Schilder Breda

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Breda, dat bij u diverse schilderswerkzaamheden uit kan voeren? We nodigen u als Branka Schilderwerken dan van harte uit om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons door te nemen. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben op het gebied van schilderwerkzaamheden, die graag zorgen dat u een mooi resultaat geleverd krijgt. Als schilder in Breda hebben wij veel ervaring met het schilderen van zowel binnen- als buitenwerk. We zijn hierbij gespecialiseerd in het schilderen van villa┬┤s en monumenten en werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar als u iemand zoekt die regulier onderhoud kan plegen aan het schilderwerk.

Schilder in de regio Breda

Als u een mooi huis of bedrijfspand heeft, dan wilt u natuurlijk graag dat dit er zo perfect mogelijk uit blijft zien. Als het gaat om het buitenwerk, dan kan er door weersomstandigheden altijd slijtage ontstaan aan schilderwerken op de buitenkant van uw pand. Het is belangrijk om dit met regelmaat goed bij te laten werken, zodat alles er tiptop uit blijft zien. Uiteraard verzorgen wij schilderwerk dat tegen een stootje kan. Maar ook binnenshuis gaan wij graag bij u schilderen. Of het hier nu gaat om een muur die een nieuwe kleur nodig heeft, of wellicht een plafond dat gewit moet worden, wij zorgen er altijd voor dat dit snel en professioneel wordt gedaan.

Meer weten over onze schilder voor Breda?

Als schildersbedrijf voor Breda en omstreken hebben we een zeer ruime ervaring met het uitvoeren van schilderwerk in uw omgeving. Neem dan ook eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website als u meer wilt weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Als specialisten op het gebied van alle soorten schilderwerk verzorgen wij al het schilderwerk binnen en buiten voor u. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag als schilder in de regio Breda.

CONTACT

Branka Schilderwerken

Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

06 - 123 33 608

Meer info

BTW: NL 1413.49.025.B03
KVK: 69080372
Bank: NL05KNAB0257458379