• Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

Schilder Boxtel

Een verse verflaag zorgt ervoor dat uw huis er een stuk mooier uitziet. Deze laag verf kan zowel aan de binnenkant als aan de de buitenkant van uw huis of bedrijfspand worden aangebracht. De gebruikte verf is dan niet alleen maar voor het uiterlijk van uw huis, maar zorgt er ook voor dat uw huis in perfecte staat blijft. Onderhoudt u bijvoorbeeld uw kozijnen niet goed, dan ontstaan er rottende delen. Dit ziet er niet mooi uit, maar zorgt ook voor slijtage. Het is belangrijk om dit te voorkomen door een schilder langs te laten komen. Zoekt u een schilder in Boxtel, dan bent u bij Branka Schilderwek en Onderhoud aan het juiste adres voor echt vakwerk.

Het schildersbedrijf voor Boxtel

Voor de beste schilder van de regio Boxtel neemt u contact op met ons. We gaan graag voor u aan de slag. Met een nieuwe laag verf ziet uw pand er niet alleen mooi uit, maar is uw pand bijvoorbeeld ook gelijk meer waard. Als u een pand wilt verkopen, dan gaat dat het beste als potentiele kopers direct een positieve indruk van de staat van het pand hebben. Als u simpelweg zelf meer wilt genieten van het pand, dan is dat natuurlijk ook mogelijk met het werk van een schilder. Ons werk als schilder in de regio Boxtel is altijd professioneel. We komen bijvoorbeeld eerst bij u langs om een grondige technische analyse te maken van wat er precies moet worden gedaan. Hier baseren wij dan onze offerte op.

Een schilder in Boxtel inschakelen

Bent u uitgekeken op de kleuren in uw huis? Ziet u hier het liefst een verse laag verf op de muur, maar heeft u geen zin om hier zelf mee aan te vangen? Branka Schilderwerken zorgt ervoor dat u weer echt kunt genieten in huis. We gebruiken bij onze werkzaamheden altijd de beste verven en overige materialen. Daarbij heeft u bij ook de mogelijkheid om latex te laten spuiten of uw muren te laten behangen met glasvezel of glasvlies. Uiteraard komen we ook graag bij u langs als u het interieur van uw bedrijf of winkel een nieuw aanzien wilt geven.

CONTACT

Branka Schilderwerken

Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

06 - 123 33 608

Meer info

BTW: NL 1413.49.025.B03
KVK: 69080372
Bank: NL05KNAB0257458379