• Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

  • Gespecialiseerd

    In villa's en monumenten

Latex spuiten Eindhoven

Wilt u de muren van uw villa, monument of ander gebouw laten schilderen? Bent u daarbij op zoek naar een methode die snel en grondig is en die voor een mooi resultaat zorgt? Dan raden wij u aan om eens te overwegen latex te laten spuiten in Eindhoven. We hebben bij Branka Schilderwerken ruime ervaring met deze manier van schilderen en gaan hiermee ook graag bij u aan de slag. Als wij latex spuiten in de regio Eindhoven, dan zorgen wij ervoor dat de beste materialen worden gebruikt, door echte vakmensen met verstand van zaken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Latex spuiten in de regio Eindhoven

Waarom zou u kiezen voor het laten spuiten van latex, in plaats van gewoon schilderen? Daar zijn een aantal belangrijke voordelen voor op te noemen. Om te beginnen is het zo dat het spuiten van latex een stuk sneller gaat dan alles rollen. Zodoende scheelt dit enorm op de arbeidskosten en kunnen wij deze dienst goedkoper aanbieden dan gewoon schilderwerk. Daarbij heeft u bij latex spuitwerk geen strepen. Ook kan er snel gespoten worden, waardoor alles eerder klaar is en u sneller weer in uw pand terecht kunt. Het is wel zo dat er bij het spuiten met latex meer verf wordt gebruikt, maar dit zorgt alleen maar voor een nog betere beschermingslaag.

Meer weten over latex spuiten in Eindhoven?

We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over latex spuiten in Eindhoven en omstreken. We zijn gespecialiseerd in het schilderen van villa’s en monumenten en leveren de kwaliteit die bij de statuur van dit soort panden hoort. Daarbij hebben al onze mensen veel ervaring met hun werk en zetten deze graag in voor uw project. Nodig ons uit om eens bij u langs te komen en wij maken een grondige, technische analyse van uw pand. Aan de hand daarvan sturen wij u een scherp geprijsde, gedetailleerde offerte toe.

CONTACT

Branka Schilderwerken

Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

06 - 123 33 608

Meer info

BTW: NL 1413.49.025.B03
KVK: 69080372
Bank: NL05KNAB0257458379